Servaplant

Al sinds 2006 levert Servaplant innovative diensten en producten om plantenteelt en groenvoorziening duurzamer te maken.

innovatie voor duurzaam groen

Onze kracht is de combinatie van kennis en product. In samenwerking met gespecialiseerde bedrijven, instituten en laboratoria ontwikkelen wij oplossingen op het gebied van bodemomstandigheden en plantengroei.

kennis – analyse – advies – product

Op basis van bodem-, blad- en wortelanalyses adviseren wij bodemverbetering en bemesting die optimaal is afgestemd op de conditie van de bodem en de behoeften van het gewas. Wij leveren speciale biologische, organische en minerale bodemverbeteraars en meststoffen van natuurlijke oorsprong. Het zijn innovatieve producten die bij onze duurzame aanpak passen, producten die werken en die elkaar aanvullen en versterken.

bodem en plant, wij pakken het ‘grondig’ aan

Een actief en divers bodemleven vormt de basis voor een vitale groei van planten. Naast het stimuleren van het bodemleven door bijvoorbeeld groenbemester-mengsels en organische meststoffen leveren wij hoogwaardige entstoffen van natuurlijke bodem-microorganismen zoals diverse mycorrhiza-schimmels en Azotobacter.