Mycorrhiza maakt duidelijk verschil!

Dorine Bosman, Heemserveen: “In 2010 heb ik een grote tuin helemaal opnieuw ingeplant. In totaal (met de oude gedeelten) heb ik ongeveer 900 m2 border op ontveende grond. Het is makkelijk te bewerken zgn dalgrond met een per deel wisselend humusgehalte. Deels nogal zanderig, dit ben ik aan het verbeteren met compost en verteerde paardenmest. Ik ben enorm enthousiast over de mycorrhiza, zowel voor rozen als voor alle vaste planten. Het maakt duidelijk verschil in aanslaan en doorgroei van de planten vind ik, en ik beveel het ook elke tuinier met hart voor de zaak aan. Ook gebruik ik het om oudere planten die het niet zo goed doen een oppepper te geven. Mijn reactie mag zeker op de website, want ik vind die mycorrhiza super. Itt veel “marketingverhalen” werkt het echt duidelijk merkbaar, eigenlijk met alle planten, ook in potten. Je geeft toch vaak ongemerkt aardig wat geld uit aan vaste planten en dan wil je ook dat ze goed en voorspoedig groeien. Vooral als je moeite doet om een bepaalde plant te scoren is de verwachting hoog (bij mij in elk geval wel). Omdat de dosering ook niet extreem hoog is, haal je veel rendement uit zo’n pak. Ik ben dus een zeer tevreden en overtuigde klant, die al 40 jaar tuiniert in een grote tuin en dus weet waar ze over spreekt.”